home arrow mtbike arrow Duo Race
Mountainbike events
Dé Classic 2013 Afdrukken E-mail

Dé Classic 2013 gaat door op zondag 8 december ; start is om 12:00 (er is eb om 11:21).

afbeelding_4.jpg

1.  De bike race start op zondag 8 december 2013 om 12:00 op het strand.  Startnummers en chips kunnen worden afgehaald in het sportcentrum van Bredene vanaf 9:00 tot 11:00.  Een valhelm is verplicht.

2. Parkeren doe je langs de kustbaan thv Twins Club in Bredene ;  de politiediensten vertragen het verkeer thv de parkingzone.  Fiets over de duinenweg tot op het strand.  De startlijn (één lange lijn-geen startboxen) bevindt zich voor het clubhouse.  Twins Club houdt de startprocedure uit het zeilen aan (5`- 4`- 1`- 0).

3. Het parkoers staat online: startlus3 ronden en is ongeveer 35 km lang over strand en duin. De race bundelt avontuur en competitie in een uniek natuurgebied.

4.   Inschrijven is online ; je kan inschrijven vanaf 1 oktober; vooraf inschrijven is verplicht.  De race is volzet bij 400 deelnemers ; wie inschrijft nadat de race volzet is, komt op een wachtlijst.  Na de online inschrijving krijg je een mail met de vraag om € 18,- inschrijfgeld op onze rekening over te schrijven met vermelding van de gestructureerde mededeling. 

5. Inschrijfgeld omvat de wedstrijdorganisatie, elektronische tijdopname, resultaten en foto's online, en sportverzekering.  Pricegiving is onmiddellijk na de race.

6.  Co-sponsors zijn Land Rover, General Stores, Lipton Ice Tea en Gerolsteiner. De race is een organisatie van Twins Club en het Gemeentebestuur van Bredene.

 

foto-classic.jpg

 

 

webcam & weather

 

design by www.zero-one.be