Schoolsport 

Verwissel de sporthal met de traditionele sporten in voor een avontuurlijke sportdag op strand en zee. Nog niet direct overtuigd? Het Sint-Michielscollege uit Schoten heeft alvast goeie ervaringen achter de rug: “Ik vind dat onze leerlingen tijdens een sportdag activiteiten moeten doen die ze ervoor nog (bijna) nooit hebben gedaan. Jullie aanbod past daar perfect in.” – Saïd Polfliet  

Periodes 

Kan op alle schooldagen vanaf mei tot half oktober. 

Prijzen 

Er is een minimumforfait van €800,-. Vanaf 40 leerlingen betaal je op het strand €24,- per leerling voor een volledige dag. Betaal je achteraf? Dan rekenen wij €28,- per leerling. Deze prijs is inclusief gebruik van wetsuits, sportmateriaal en sportbegeleiders. Er zijn tot 120 leerlingen per dagsessie toegestaan om jullie steeds een kwalitatieve schoolsportdag te kunnen geven.

Dagplanning 

We verwelkomen jullie graag vanaf 9u30. Er zijn twee sportieve sessies van 10u–12u en van 13u30–15u30. Einde van de dagactiviteiten is om 16u. Vrij middageten met eigen lunchpakket kan op onze picknickbanken. Lunch bestellen bij ons kan (klein assortiment broodjes, croques, pannini’s) maar graag op voorhand de aantallen doorgeven. Eigen lunchpakket eten in de bar kan indien er een drankje genuttigd wordt. 

Sporten 

De lesgevers kiezen in functie van weer-en zeeomstandigheden uit volgende sporten: golfsurf, SUP, powerkite, bodyboard, rafting, kayak, beachvolley, beachgames en rugby. 

Begeleiding en clubservice 

Twins School voorziet minimum 4 begeleiders en rescue is standby. Er is sanitair en er zijn douches op het strand. Zorg altijd voor een warme trui of regenjas. Eigen drankjes in de Surfers’bar zijn niet toegelaten.