SHORT STAY / SHORT STAY PLUS

Short members kiezen één of meerdere sportieve dagen aan zee.  Wordt lid voor één dag en geniet van strand en golven. De beachmaster en onze lesgevers verwelkomen jullie graag in het Beachhouse.  Kies vrijblijvend voor een aanvullende les in surfen of zeilen.

 

SERVICE SHORT STAY

Dagleden hebben vrije toegang tot de beachclub en genieten van de clublounge na aanmelding en betaling bij de beachmaster. Zij kunnen tijdens hun daglidmaatschap één uur gebruik maken van de instap-surfmaterialen; golfsurf, sup, en kayak met bijbehorend wetsuit. Dagleden kiezen één discipline gedurende hun Short Stay. Voor zelfstandig gebruik van winsdurfmateriaal dient men reeds ervaring te hebben.

Interesse in een full membership na de short stay? Maak je binnen de week full member van Twinsclub en het short stay lidmaatschap wordt in mindering gebracht in het totale bedrag.

Prijzen

Short Stay

Kinderen vanaf 6j. (maximum 3)

 

Gebruik Patin en Zeilwagen

 

Student

€ 25

 

 

Individueel lid/ ouder

€ 40

+ € 15 pp

€ 25 per sessie (2u)

Duo lid/ ouders

€ 80

+ € 15 pp

 

 

SERVICE SHORT STAY PLUS

Short Stay Plus omvat aanvullend op jouw Short Stay één uur les in surf, sup of powerkite les of 2 uren les in windsurf, patin of zeilwagen (laatste enkel in groepsformule) Als een duo of gezin les neemt, kiezen zij voor een les in dezelfde discipline. Short Stay Plus kan dus enkel en plus op jouw Short Stay.  Contacteer het secretariaat telefonisch of via mail voor een les of lessenreeks. Twins Club voorziet geen kitesurf lessen.

Prijzen

 

Short Stay Plus

 

Gebruik Patin en zeilwagen

Details

1u golfsurf, sup of powerkite

+ € 30

 

1 lesgever tot 5 personen

2u windsurf of patin

+ € 60

 

€ 25 per les/sessie

 

1 lesgever tot 2 personen

2u zeilwagen rijden

op aanvraag

 

1 lesgever tot 5 personen

                                   

REDDINGSDIENST

Twins Club heeft een standby-reddingsdienst in het voor- en najaar.  Alleen sporten zonder begeleiding is niet toegelaten voor jongeren onder de 14jaar.  In de zomervakantie, tussen 10u en 17u voorzien wij een redder aan de waterlijn, bijgestaan door de  lesgevers en beachmaster. Dagleden verklaren zich akkoord met het intern reglement van de club.

  

HOU JE DAG VEILIG!

Waardevolle voorwerpen kan je veilig bergen in een locker op de club. We vragen waakzaamheid als je zelf voor jouw gsm en/of cash en/of bankkaarten wil zorgen.  De club kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor gestolen voorwerpen tijdens het verblijf in Twins Club.  Take Care.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer info